HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.16. 09:01 építészke

Túl a stadionavatón...

Mivel nem vagyunk sporttal foglalkozó blog, ezért a tegnapi stadionavató mérkőzést nem szakmai szemmel, hanem szurkolóként néztük végig. Nem mondom, hogy halált megvető bátorsággal küzdött a válogatott, az uruguayiak sokkal nagyobb arányban is győzhettek volna. De nem akartak. Nem értettük pontosan a megnyitó néhány részletét, de ez nem akkora baj. Nem voltunk ott a helyszínen, tehát, a környék közlekedési problémáit sem láttuk, hallottuk testközelből. Voltak azonban sokan, akik kilátogattak a meccsre, közülük nem elhanyagolható számban - természetesen - zenészek, színészek, énekesek, műsorvezetők, üzletemberek, celebek. Olyanok is, akik nem voltak még soha életükbe focipálya közelében, de olyanok is, akik rendszeres látogatói a lelátóknak. Közülük Lotfi Begi fényképét választottuk ki, de aki szeretné tudni, hogy a saját kedvence kint volt-e a Puskás Arénában tegnap este, keressen rá a közösségi felületeken a nevekre. Fotócunamit biztosan tapasztalni fog. A lényeg pedig kedden érkezik - pontosabban, mi érkezünk Wales-be annak érdekében, hogy ott lehessünk jövőre az EB-n... (A fotó forrása Lotfi Begi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

lotfi_begi_is_ott_volt_a_puskas_arena_megnyitojan.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: blog fotó közösség celeb közlekedés foci színész üzletember zenész műsorvezető énekes stadion meccs bátorság bejegyzés győzelem baj probléma oldal válogatott tapasztalat cunami felület megnyitó forrás helyszín szurkoló látogatás mérkőzés lelátó instagram lotfi begi puskás aréna


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5615313896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása