HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.15. 14:22 építészke

Élő adásban lepték meg Sebestyén Balázst...

Még a népszerű műsorvezető sem gondolta volna a hajnali beköszönésük után, hogy nem kis meglepetésben lesz részük a ma reggeli adásban. Az történt, ugyanis, hogy Rózsa György "rárontott" a Rádió 1 csapatára 9.00 előtt néhány perccel, akivel a híreket követően hosszasan beszélgettek is "Balázsék". Mint kiderült, az ismert műsorvezetőnek egyfajta önéletrajzi könyve jelent meg mostanában "Nem kapcsoltam" címmel, amelyet elhozott - ajándék gyanánt - Sebestyén Balázsnak és csapatának. Természetesen, a rögtönzött diskurzusból hatalmas poéncsata alakult ki. Ismerve a fél ország "Gyugyójának" humorát, nem kellett neki sem a szomszédba mennie ahhoz, hogy - akár - Vadon Janinak is bevigyen egy-egy verbális tust. Még a szokásos pénteki kérdezz-felelek rovat is elmaradt az ikonikus tévés megjelenése miatt. Akik lemaradtak róla, hallgassák vissza az erre rendszeresített internetes felületeken a beszélgetést, akik pedig szeretik Rózsa Györgyöt, illetve kíváncsiak, hogyan élte meg az elmúlt évtizedeket a televízióban, azok mindenképpen rendeljék, vegyék meg a könyvét. Megjegyezzük a kevésbé kreatív olvasóinknak, hogy karácsonyi ajándéknak sem utolsó... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

rozsa_gyorgy_is_jart_balazseknal.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó internet könyv műsorvezető hír rózsa györgy olvasó karácsony reggel poén beszélgetés ajándék bejegyzés ikon kérdezz felelek televízió oldal csapat élő felület meglepetés elmaradás hallgatás megjelenés kíváncsi forrás tévés népszerű adás vadon jani rádió 1 diskurzus ismert megélés instagram balázsék nem kapcsoltam


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3615307650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása