HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.14. 09:10 építészke

Válik a televíziós legenda...

Kállai Bori korábban azt nyilatkozta, hogy közte és Vitray Tamás között egyetlen hangos szó sem hangzott el harminckét évnyi házasságuk alatt. Nos, úgy tűnik, ez sem jelent sokat, hiszen nemrég robbant a bulvárbomba, miszerint, az ismert televíziós legenda elválik a neves primadonnától. Ahogy Vitray Tamás megfogalmazta, nincs benne gyűlölet és harag, de az utat egyedül fogja befejezni, ami még hátravan neki. Valószínűleg, sokan sokféle módon fogják még elemezni a bejelentést, illetve azt, ami e mögött lehet, de alighanem, ezeknél sokkal fontosabbak azok a mérföldkövek, amelyek ehhez a döntéshez vezethettek két éltes korú embert. Megannyi kérdés, amelyre nem biztos, hogy valaha választ kapunk, de nem is biztos, hogy érdemes lenne vájkálni bárki magánéletében ezekkel kapcsolatban. Mi, mindenesetre, kitartást kívánunk mindkettőjüknek ebben a nem könnyű időszakban... (A fotó internetes forrásból származik.)

vitray_tamas_valik_a_felesegetol.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó bejelentés internet bulvár döntés bomba kérdés elemzés legenda televízió magánélet gyűlölet házasság válasz primadonna vitray tamás harag válás befejezés nyilatkozat kitartás forrás mérföldkő időszak ismert megfogalmazás kívánalom kállai bori


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5715308828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása