HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.11. 19:08 építészke

Megnősült Várkonyi Attila...

Az ismert DJ-vel tovább bővült a honi nős férfiak nem kis tábora - tudhattuk meg a Retro Rádió hivatalos Instagram oldaláról. Néhány héttel ezelőtt, ugyanis, a rádiós műsorvezető feleségül vette szerelmét, akivel tavaly augusztusban találkoztak egy rendezvényen. Oda Attila fellépőként, Kinga pedig vendégként érkezett. A nagy találkozást nagy beszélgetés, majd nagy szerelem követte, amelynek újabb állomása volt a nemrégiben megtartott frigy. A pár a nászutat Dubai-ban töltötte, amely annak ellenére, hogy csupán négy napig tartott, örökre emlékezetes marad mindkettőjük számára. Egyikük sem volt még házas, gyermekük sem született előző kapcsolataikból, így tiszta lappal tudnak belevágni életük - talán - legmeghatározóbb kalandjába. A korkülönbség ellenére, azt érzik, hogy megtalálták a másikban az igazit, és nem zárkóznak el a gyermekvállalás gondolata elől sem. Legyen így, és addig is, sok boldogságot kívánunk nekik az előttük álló közös élethez... (A fotó forrása a Retro Rádió hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

varkonyi_attila_megnosult.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó rádió dj műsorvezető gondolat emlék szerelem rendezvény kapcsolat gyermek beszélgetés boldogság bejegyzés hivatalos oldal pár kaland házasság feleség vendég állomás nászút találkozás forrás nősülés fellépő frigy várkonyi attila ismert instagram retro rádió kívánalom


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8115306080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása