HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.07. 14:39 építészke

Cyla a fedélzeten...

Akik követik a közösségi média világát, nem olyan régen felfigyelhettek egy fiatalemberre, aki elég rendesen osztja a celebeket. Ő Kajdi Csaba, aki - egyébként - modellügynökséget tulajdonol, vezet, felfedezte a divat világának - többek között - Mihalik Enikőt és Ebergényi Rékát, néhány hete pedig beült D. Tóth Kriszta mellé egy kis örömautókázás erejéig. A beszélgetést - természetesen - nem szeretnénk a kelleténél jobban "spoilerezni", aki szeretné, nézze meg a WMN magazin Youtube-csatornáján, de annyit elárulunk, hogy - véleményünk szerint - egy vicces és - mindenképpen - elgondolkoztató diskurzuson "vannak túl" az érintettek. Nagyon sok dolog derült ki Csabáról és a "Cyla-jelenségről", amely egy évvel ezelőtt indult az Instagram-on. A kezdeményezés jogosságát alátámasztja annak népszerűsége, mert sokan gondolják azt, hogy a celebek közösségi felületeit elárasztották a promóciók, reklámok, fizetett együttműködések, nem influencerek, hanem reklámarcok lettek ismert embereink. Neki - egyébként - nem tesznek hozzá az életéhez semmit a celebek, és nem érti azt a "műfinomkodást", amellyel saját magukhoz és a saját létükhöz viszonyulnak. Nem célja öncélúan fikázni őket, de néha megteszi, ahogy ez ezen az úton is megtörtént. Családi történeteket szintén megosztott Krisztával, és őszintén beszélt arról is, hogyan fogadták otthon azt, amikor elmondta, hogy meleg. Több információt tényleg nem írunk le, tessék rászánni majdnem negyven percet ennek a beszélgetésnek a visszanézésére... (A fotó forrása az "Elviszlek magammal" hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kajdi_csaba_is_beult_d_toth_kriszta_autojaba.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó vélemény közösség reklám spoiler celeb család együttműködés youtube történet gondolat modell autó meleg beszélgetés információ promóció hivatalos oldal felfedezés csatorna felület megosztás népszerűség forrás d tóth kriszta ügynökség kezdeményezés fiatalember diskurzus mihalik enikő ebergényi réka instagram influencer visszanézés elviszlek magammal wmn magazin kajdi csaba cyla


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6315318448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása