HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.31. 08:48 építészke

Bepótolhatja, aki szeretné...

Október 23-án a teljes első évadot nézhette meg ismét minden Pajkaszeg-fanatikus a Cool-on, hiszen akkor volt látható a népszerű sorozat kezdő szériája a kisebbik kereskedelmi csatornán. Szerencsére, a második etap ismétlésére sem kell sokat várnia a rajongóknak, csupán holnap kora délután kell a képernyőre tapadni, amennyiben a távirányítóval korábban megint a Cool TV-t sikerült "behangolni". A már-már kultikus magasságokba emelkedő sorozat első három szériáját - egyébként, javarészt - Kormos Anett és Kapitány Iván jegyezte, az utolsóban ellenben már csupán utóbbi maradt készítő, az ismert humorista helyett mások lettek a vezető írók. Aki szeretne egy kicsit belekóstolni, valójában milyen is "A mi kis falunk"-feeling, ne habozzon leülni a televíziók elé holnap 13.00-tól. Egyébként, is "kúl" dolog ezt a sorozatot nézni - nemcsak azért, mert azon a csatornán lesz látható ezúttal... (A fotó forrása "A mi kis falunk" hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

mi_kis_falunk_maraton_a_cool_tv-n.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó sorozat kultúra bejegyzés televízió hivatalos etap oldal csatorna fanatikus író pótlás ismétlés feeling távirányító kereskedelmi rajongó forrás humorista cool tv képernyő népszerű széria évad kapitány iván ismert kóstol kormos anett instagram a mi kis falunk pajkaszeg


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4015275252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása