HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.30. 19:10 építészke

Újra itthon...

Nemrég tért haza az Indonéz szigetvilágból Weisz Fanni. A fiatal modell és férje a pihenéssel töltött napjaikról (is) rendszeresen posztoltak rajongóiknak saját közösségi felületeiken - elsősorban, napsütéses, fürdőruhás fotókat. Mivel minden sorozatnak vége szakad egyszer, törvényszerű volt, hogy az élet naposabb (átvitt értelemben is) oldalát bemutató fénykép-cunami se tartson örökké. Fanni legutóbb megosztott fotója igazolni látszik korábbi állításunkat, hiszen ez már a hazai rideg valóságot mutatja be. Az ismert feleség ruhahalmok között ül, ugyanis, elkeseredett arccal, miközben lélekben és testben készül a nagy mosásra. Nem tudunk mi sem lelkesítőbb gondolatot hozzáfűzni a képhez, mint azt, hogy kitartást kívánunk az évszak miatt is beköszöntő szürke hétköznapokhoz... (A fotó forrása Weisz Fanni Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

weisz_fanni_es_ferje_visszatertek_balirol.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség sorozat gondolat modell valóság bejegyzés fiatal lelkesedés itthon oldal napsütés pihenés indonézia férj feleség cunami felület kitartás rajongó megosztás forrás hétköznap hazatérés mosás fürdőruha ismert állítás instagram weisz fanni kívánalom


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3915275298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása