HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.29. 09:09 építészke

Cicalány lett a fiatal modell...

Régebben készült fotót osztott meg ismét Gelencsér Tímea tegnap este. A fiatal modell a fényképén éppen cicalányként szelfizett két évvel ezelőtt, amely - valószínűleg - beindította megannyi férfi rajongója fantáziáját (már akkor is). Az "Exatlon Hungary" bronzérmerse a televíziós műsor óta töretlen népszerűségnek örvend, amelyet mis sem mutat jobban, mint az, hogy a jelenleg is futó "Fuss, család, fuss!" című produkcióban is szerepet kapott. Amikor pedig a lentihez hasonló képeket tölt fel saját közösségi felületére, akkor sok férfi szíve dobban egy-egy nagyobbat a kelleténél, valószínűleg. Ezzel nincs is semmi baj, ha valaki megteheti ezt az extra szívdobbanást. A többieknek pedig van egy jó hírünk: akik allergiásak a macskaszőrre, úgysem tudnak sokáig egy légtérben tartózkodni a mások által szeretett házi kedvenccel. Bármennyire is cuki képet tölt fel az Instagram-ra... (A fotó forrása Gelencsér Tímea Instragram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

gelencser_timea_macskalany_is_volt_ket_eve.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség modell hír szerep cica műsor kedvenc szív bejegyzés fiatal cuki sztori szeretet televízió felület rajongó megosztás népszerűség forrás feltöltés produkció tartózkodás macskaszőr légtér instagram szelfi exatlon hungary gelencsér tímea fuss család fuss


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4315292426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása