HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.21. 09:14 építészke

Jubilál az "Apád füle"...

Aki minőségi szórakozásra vágyik, vásároljon jegyet az Orfeum "Apád füle" című előadására. Aki közben meg is szeretne vacsorázni, mindenképpen válassza a kikapcsolódásnak ezt a módját, nem fog csalódni. A korábban nagy sikerrel játszott "Anyád kínja" után tűzte műsorára a belvárosi mulató a kétfelvonásos komédiát Tallós Rita rendezésében. Hiába, a női direktor, a történet négy férfi barátról szól (a szerzők is férfiak), akik különböző élethelyzetekben vannak, de sorsuk mégiscsak összefonódik. Spoiler nélkül elég nehéz elmondani a darab mondanivalóját, erre szokták mondani, hogy látni kell. Adorjáni Bálint Elek Ferenc, Fenyő Iván és Nagy Sanyi remekel a furcsa vacsoraszínházi előadásban, amely éppen egyéves lett a napokban. Megérdemli, tehát, az ünneplést... (A fotó forrása Nagy Sanyi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

az_apad_fule_egyeves_lett_az_orfeumban.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó spoiler szórakozás előadás történet siker ünnep színház barátság szerző műsor bejegyzés minőség vacsora oldal komédia belváros rendezés kikapcsolódás forrás jubileum orfeum fenyő iván mondanivaló nagy sanyi tallós rita mulató elek ferenc felvonás instagram adorjáni bálint apád füle anyád kínja


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7215246534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása