HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.18. 09:12 építészke

Férjhez ment Tóth Gabi...

"She said yes" - ezt írta április közepi posztja mellé Krausz Gábor. Nem sokkal később azt is megosztották követőikkel, hogy gyermeket vár az ismert énekesnő. Az azóta eltelt időben az akkori "yes" olyannyira komoly elhatározásnak bizonyult, hogy a népszerű séffel megkötött titkos házassága hírét nemrég jelentette be saját közösségi felületén Tóth Gabi. Nem annyira direkt módon, ahogy azt nővére tette, ő inkább úgy fogalmazott, hogy szintet lépett, és valóra vált egy újabb álma. Keményen megdolgozott a boldogságáért, és halad tovább a saját útján. Ezek szerint, már Krausz-Tóth Gabriellaként illene bemutatnia vasárnap este Till Attilának a "Sztárban sztár leszek!" egyetlen női mesterét, de azt gondoljuk, hogy sokak szemében - ettől függetlenül - ő "A Tóthghabi" marad. Sok-sok boldogságot és megannyi közös élményt kívánunk a hamarosan bővülő családnak... (A fotó forrása Tóth Gabi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

toth_gabi_ferjhez_ment.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség munka család gondolat tóth gabi till attila álom gyermek boldogság bejegyzés élmény titok oldal születés házasság férj feleség bemutatás énekesnő felület mester nővér megosztás tilla elhatározás forrás séf népszerű követő ismert megfogalmazás instagram krausz gábor sztárban sztár leszek


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8515231150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása