HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.16. 09:05 építészke

Merész kérdés...

Nem mondhatni, hogy heti rendszerességgel, de amikor ideje és kedve engedi, Hajdú Péter kinyitja a "Kérdezz-Felelek!" Insta dobozát, és várja követői érdeklődését különböző, őket izgató, és - általában - a népszerű műsorvezetőt is érintő témákkal kapcsolatban. Nem volt ez másként tegnap este sem, amikor egy viszonylag komolyabb képpel hívta fel keringőre rajongóit "Ne kíméljetek!" felkiáltással. Ők nem is kímélték az ismert üzletembert, egyikük még azt is megkérdezte tőle, hogy milyen gyakran él nemi életet. "Figyu, ennyire jóban azért nem vagyunk!" - válaszolta erre Péter. Szóba került még kapcsolata Berki Krisztiánnal a főpolgármester-választás kapcsán, és szokás szerint, volt, aki csak megdicsérte, hogy milyen jól néz ki. Lehet, hogy pont ezekért a véleményekért csinálja ezt a furcsa virtuális konferencia beszélgetést az egykori Mr. Frizbi... (A fotó forrása Hajdú Péter Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

hajdu_peter_meresz_kerdest_kapott_egyik_kovetojetol.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény választás konferencia üzletember műsorvezető komoly hajdú péter kapcsolat beszélgetés bejegyzés sztori kérdés doboz válasz virtuális téma rajongó dicséret forrás nemi élet főpolgármester merész népszerű rendszeresség insta követő ismert berki krisztián fo instagram mr frizbi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8615251654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása