HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.12. 09:11 építészke

Új dallal jelentkezett Majka...

Hidegvérrel - ez a címe a népszerű énekes legújabb dalának, amely néhány órája tekinthető meg a Youtube-on. A szöveggel és a mondanivalóval - mivel szubjektív műfajról van szó - lehet vitatkozni, de a képi megvalósítás és a mögöttes történet - egyszerűen - zseniális. A klipet Majoros Péter rendezőként is jegyzi, a dalt pedig Kollányi Zsuzsival és Essemm-mel együtt éneklik, rappelik. Lehet szeretni az egykori ózdi fenegyereket, de nem feltétlenül kell így tenni. Azt viszont biztos, hogy ezzel a klippel nagyon "odatette magát" ismét a honi zene élvonalába. Vélhetően, ez a nóta is sokmilliós letöltésszámot fog elérni - akár már a közeli jövőben is. Akik szeretik Majkát, azoknak mindenképpen "hallgatós" a "Hidegvérrel", akik pedig nem, ők léptessék túl a lejátszójukat, ha ehhez  a dalhoz érnek. Természetesen, tegyék mindezt "Hidegvérrel"... (A fotó forrása Majoros Péter Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

majka_uj_klipet_forgatott_hidegverrel.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó zene dal letöltés youtube énekes majka szöveg bejegyzés műfaj szeretet klip nóta oldal lejátszó jelentkezés hallgatás zseni forrás népszerű mondanivaló fenegyerek szubjektivitás instagram majoros péter essemm élvonal hidegvérrel kollányi zsuzsi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5715222524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása