HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.11. 09:19 építészke

Női edzővel erősít a TV2...

Lassan egy hete láthatóak a "Fuss, család, fuss!" adásai a TV2-n, amelyekben heroikus küzdelmet vívnak egymással a korábban kiválasztott famíliák, valamint trénereik. Tápai Szabina és Huszti Kata után - úgy tűnik - felborulni látszik a nemek kiegyenlített aránya az edzők között, hiszen ma este új családdal érkezik Gelencsér Timi, az "Exatlon Hungary" egyik döntőse. Az egykori szépségkirálynő lelkesedésével - azt gondoljuk - nem lesznek problémák, és - várhatóan - a kellő motivációt is meg tudja majd adni a vele harcba szálló családnak. A képernyőre történő visszatéréséről szóló spot után egy képet is megosztott nemrég saját közösségi felületén "így készült" " hesteg"-gel. Ezt a szókapcsolatot, persze, a műsorral összefüggésben is használhatnánk, de - egyelőre - hétpecsétes titok a győztesek személye. Ahogy mostanáig az is az volt, hogy bővül az edzői stáb... (A fotó forrása Gelencsér Tímea Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

gelencser_timea_is_edzo_lesz_a_fuss_csalad_fuss-ban.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség tv2 család harc motiváció műsor bejegyzés lelkesedés edző titok probléma oldal felület csata küzdelem spot megosztás forrás szépségkirálynő győztes erősítés stáb képernyő tréner tápai szabina döntős instagram hesteg exatlon hungary huszti kata gelencsér tímea fuss család fuss


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5315217518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása