HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.08. 14:21 építészke

Vita a stúdióban...

Ritka alkalomnak lehettek nemrég fültanúi mindazok, akik a Rádió 1 reggeli adását hallgatták. Egy budapesti középiskolában rögzített és a közösségi médiában terjedő - mobiltelefonos - felvételről beszélgettek "Balázsék", amelyen az látszik, hogy az intézmény egyik tanarát több diák fizikailag és mentálisan is inzultálja. Ennek kapcsán, Rákóczi Feri azt vetette fel, hogy a tanteremben lévő többi gyerek miért nem állt ki a tanár mellett, ezzel is demonstrálva, hogy elítélik a bántalmazásra készülő társaikat. Sebestyén Balázs ezt kivitelezhetetlennek találta, és azt mondta, hogy nem a hasonló esetek elkerüléséhez ne a tanulóktól várjuk a segítséget, ezeket törvényileg kellene megakadályozni a jövőben. Ennyire nyíltan nagyon ritkán vitatkozik a két rádiós egymással, emiatt is kuriózum a felvétel. Természetesen, sem nekik, sem nekünk nem tisztünk megoldást találni az ügyben, az - mindenesetre - elszomorító, hogy ez a 21. században Magyarországon megtörténhet. És ebben az esetben nem a rádiós nézeteltérésre gondolunk... (A fotó internetes forrásból származik.)

balazsek_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó jövő közösség internet segítség vita magyarország reggel törvény diák tanár megoldás felvétel középiskola demonstráció alkalom stúdió rádiós forrás eset sebestyén balázs intézmény adás rákóczi feri rádió 1 balázsék


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4015215704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása