HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.10.01. 19:08 építészke

Zúzás nélküli rockkoncert...

Sebestyén Balázs hasonlította magát Insta-sztorijában egy hasonló zenei eseményhez nemrég, pedig ő "csupán" azért utazott le Pécsre, hogy beszélgessen egy tartalmasat mindazokkal, akik bent ülnek - jelenleg is - az előadásán. A fotó azokat örökítette meg a délutáni órákban, akik akkor még nem jutottak be az Expo Centerbe, de reméljük, hogy azóta már minden érdeklődő Peller Mariann és Sebestyén Balázs "ajkain csüng", miközben sok mindent megtudnak - többek között - az újrakezdésről, az újjászületésről, a sorsfeladatokról és a sorsszerű találkozásokról. Az ismert műsorvezető egy ideje már "életvezetési guru"-ként is népszerű, és sorra tartja telt házas előadásait ebben a témakörben országszerte. Természetesen, a telt ház sok esetben nem feltétlenül a témának, sokkal inkább a személyének szól,akit így - legalább - többeknek élőben is van szerencséjük látni, hallani. Akik lemaradtak volna a ma esti szeánszról, ne csüggedjenek, mert - valószínűleg - lesz még hasonló sajtómegjelenése a közeljövőben Balázsnak... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

sebesyten_balazsra_sokan_voltak_kivancsiak_pecsett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó esemény sajtó rock koncert előadás műsorvezető beszélgetés bejegyzés sztori szeánsz életvezetés sors élő születés érdeklődés személy találkozás megjelenés forrás guru feladat sebestyén balázs népszerű insta peller mariann ismert témakör instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5315192014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása