HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.27. 09:15 építészke

A magyar Rossi...

Teljesítménye alapján, azt gondoljuk, teljesen megérdemelten akaszthatjuk Vadon Jani nyakába a címbéli titulust - kiegészítve ezt egy csillogó éremmel. Amit nemrég véghez vitt, ugyanis, arra nincsenek szavak, de mi mégis megpróbáljuk leírni az elmúlt percek történéseit néhány keresetlen mondatban. "Balázsék" megint kitelepültek - ezúttal az M3-as autópálya mellé, hogy "felforgathassák" egy nyugis Shell-kút péntek reggelét. Nos, ez sikerült is nekik, a csúcspont pedig nem volt más, mint az egyik műsorvezető néhány köre a benzinkút mellett felállított tanpályán. Ki más lett volna alkalmasabb erre a feladatra, ha nem Vadon Jani, aki "bepárásodott tekintettel" tolta le a kötelező köröket. A felkészülés drámai pillanatairól, valamint a Talmácsi Gáborral történt egyeztetésről Rákóczi Feri töltött fel egy fotót saját közösségi felületének sztorijában, aki szintén csupán a pálya széléről biztathatta kollégáját. Nem is akárhogyan... (A fotó forrása Rákóczi Feri Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

vadon_jani_motorozott_egy_nagyot.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség műsorvezető gondolat próba bejegyzés autópálya tekintet sztori pillanat pálya felület teljesítmény benzinkút talmácsi gábor forrás kitelepülés felkészülés feltöltés érem feladat kolléga sebestyén balázs rákóczi feri vadon jani biztatás alkalmas instagram balázsék


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3915175160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása