HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.26. 14:32 építészke

Minden egy beszélgetéssel kezdődött...

Néhány évvel ezelőtt Tóth Gábor megszólalt egy reggeli rádióadásban, amely - mint később kiderült - megváltoztatta az egész életét. A sokak számára inkább csak BioGabi-ként ismert fiatalember rendszeresen beszélgetett "Balázsék"-kal a rádióban, a rovat pedig - néhány hét elteltével - az "E-mentes övezet" címet kapta. A megannyi diskurzust könyvek követték, mostantól pedig már egy webshop-ból is házhoz lehet rendelni sok mindent, amely az egészséges életmód kialakításához szükséges. Az RTL Klub egy vezető arca nagyon büszke arra, hogy sok egyeztetés, ötletelés, megbeszélés után elindulhatott ez az egészségtudatos oldal, amelyre új termékkel bekerülni nem olyan egyszerű. Tekintettel arra, hogy a rögös út BioGabi-n keresztül vezet, aki - ahogy Balázs megfogalmazza a posztban - nem ismer kegyelmet. Ő a garancia arra, hogy csak a legalkalmasabb termékeknek engedélyezett a hosszú távú megmaradás a felületen, amelyet bátran lehet nézegetni, ízlelgetni, rendelni onnan. Hiszen mégiscsak arra találták ki, hogy forgalmat generáljon a tulajdonosainak... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

sebestyen_balazs_es_biogabi_kozos_webshop-ot_inditottak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt rádió rtl klub forgalom egészség változás beszélgetés bejegyzés életmód ötlet webshop termék oldal felület büszkeség engedély egyeztetés forrás rendelés követés sebestyén balázs tóth gábor tulajdonos fiatalember diskurzus megfogalmazás alkalmas instagram balázsék biogabi ementesövezet


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4215174980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása