HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.26. 08:51 építészke

A nagy találkozás Mickey egérrel...

Melyik kisgyermek ne szeretne egyszer találkozni azokkal a Disney-figurákkal élőben, akiket a televízió, a tablet vagy a mobiltelefon képernyőjén gyakran lát? Ugyanezt a kérdést, természetesen, fel lehet tenni a gyermeklelkű felnőtteknek is, akik közé - valószínűleg - Majoros Hajnalka is tartozik. A kétgyermekes édesanya, ugyanis, nemrég megosztott néhány fotót az amerikai Disneyland-ből, ahol a szerencsés látogatók (köztük ők is) személyesen átélhetik, milyen érzés Mickey egérrel vagy éppen Goofy-val eltölteni néhány percet. A volt modell a posztjában fel is teszi a kérdést (talán, magának, talán, a követőinek), hogy ki örült jobban ennek az utazásnak és élménynek. Az azért furcsa nekünk, hogy Majka nincs "vizuálisan dokumentálva" a bejegyzésben. Talán, ő nem is élvezte annyira a nem mindennapi kirándulást... (A fotó forrása Majoros Hajnalka Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

majoros_hajnalka_disneyland-ben_jart_a_csaladdal.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt amerika utazás modell szerencse felnőtt mobiltelefon majka gyermek bejegyzés kirándulás kérdés figura élmény televízió oldal élő dokumentáció találkozás megosztás élvezet forrás látogató tablet édesanya képernyő mickey vizualitás disneyland instagram majoros hajnalka


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8915175010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása