HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.23. 14:34 építészke

Ha én Beyoncé volnék...

Azt nem tudjuk, hogy akkor pontosan mire is gondolna Kiss Orsi, a "SzerencseSzombat" egyik háziasszonya. Azt azonban láthatjuk, hogyan élné meg ezt az állapotot, hiszen nemrég megosztott sztorijában egy emléket ezzel kapcsolatban. A népszerű műsorvezető 2015-ben bújhatott a világhírű énekesnő bőrébe - mégpedig az április 29-i Tánc Világnapja alkalmából. Május első szombat estéjén, ugyanis, tizenkét táncstílus és koreográfia bemutatásával táncolt át fél évszázadot a Kisó néven is ismert hölgy, aki - többek között - Gloria Gaynor, Elvis Presley és Bruno Mars karaktereit személyesítette meg akkor. Ezen az estén kiderült, hogy a beszéden kívül a táncban is tehetséges Orsi, amelyet azóta már több helyen is "kamatoztatott". Ki tudja, lehet, hogy egyszer még nagyobb nyilvánosság előtt megmutathatja, hogyan koptatja - szó nélkül - a világot jelentő deszkákat... (A fotó forrása Kiss Orsi Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kiss_orsi_beyonce_is_volt_egyszer.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó stílus műsorvezető gondolat emlék tánc bejegyzés sztori beszéd állapot bemutatás énekesnő nyilvánosság évszázad deszka beyoncé személy világnap kisó karakter megosztás háziasszony forrás népszerű koreográfus világhír tehetséges ismert instagram szerencseszombat mutatás kiss orsi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr215171142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása