HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.21. 09:02 építészke

Idén is díjazták az apukákat..

Tegnap este tartották meg azt a díjkiosztót, amelyen kiderült, hogy kik kapták a legtöbb szavazatot az "Apamagazin" által meghirdetett versenyen. Több kategóriában is várták olyan szuper édesapák és nagypapák jelentkezését, jelölését, akikre a környezetük valódi példaképként tekint, és akikre mindig lehet számítani. A beküldött "felajánlkozások" alapján, egy szakmai zsűri előszűrést alkalmazott, és kiválasztotta az egyes kategóriák öt legerősebb jelöltjét, akik közül a közönség szavazta meg a végső győztest. Mivel mi egy bulvárblog vagyunk, ezért csak az ismert apukák közötti párharc nyertesét emeljük ki, aki nem más, mint Rákóczi Feri. A népszerű műsorvezető Harsányi Leventét, Lékai Mátét, Pápai Jocit és Simon Kornélt előzte meg a versenyben. Mivel ez tipikusan egy szubjektív kiválasztási folyamaton alapuló megmérettetés volt, ezért a jelöltek és a győztes személyével is lehet vitatkozni. Egy azonban biztos: Feri nevében felesége vette át a díjat. Egy díjazott apuka, nyilván, olyankor is otthon volt a gyerekekkel, nevelgette őket, játszott velük. Vagy nem... (A fotó forrása az "Apamagazin" Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

dijaztak_az_ev_apukait_a_kozonsegszavazatok_alapjan.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: blog fotó hirdetés játék gyerek bulvár közönség műsorvezető verseny kategória bejegyzés győzelem szakma oldal példakép nevelés harsányi levente szűrés szavazat nyertes apuka forrás jelölt zsűri népszerű kiválasztás rákóczi feri pápai joci díjazott ismert simon kornél megmérettetés szubjektivitás instagram lékai máté apamagazin


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5715163360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása