HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.08. 19:19 építészke

Vége a várakozásnak...

Hála a jó Istennek, tegnap este lehullt a lepel arról, mit is jelent az "About you". A korábban már hazánkból is elérhető "gyűjtő weboldal" hatalmas "hájp" keretében robbant be a köztudatba. Hetek óta óriásplakátok, televíziós és rádiós spot-ok tömkelege szólt arról, hogy szeptember 8-a Rólad szól. Nos, hogy ez mennyire volt igaz a mai napra, mindenki döntse el saját maga, de nem hiszem, hogy a GDP-t hatalmas elánnak sikerült meglódítanunk ezzel az újabb virtuális pénzköltési lehetőséggel. Természetesen, a szépséggel és a divattal foglalkozó celebjeink nagy része ott volt a tegnap esti partin, ahonnan - kuponkódokat a levegőbe dobálva - sorban élőben jelentkeztek be, hogy elkápráztassák követőiket. Nyilván, sokaknál csak azt sikerült elérniük, hogy egy lemondó sóhaj kíséretében elmormoltak egy "nekem nem jött be az élet, bezzeg, neki igen" mondatot, majd továbbléptek a virtuális térben. Kijelenthető, tehát, hogy az "About you" semmivel sem több, mint egy átlagos weboldal, ahol világmárkákat lehet vásárolni - darabját egy-egy havi minimálbér értékében. Akiknek ez az egész hacacáré valóban kedvezett, azok a celebjeink voltak. Ők, ugyanis, repipóló viseléséért kaptak jó sok márkás cuccot. És Ördög Nóra még egy nagy csokor virágot is... (A fotó forrása az "About you" Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

elindult_az_about_you_magyarorszagon.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó weboldal vásárlás rádió celeb siker döntés divat szépség bejegyzés várakozás virág parti televízió plakát oldal lehetőség virtuális jelentkezés márka spot forrás ördög nóra kupon viselet követő instagram about you


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9215054858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása