HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.07. 09:11 építészke

Megkérték a kezét...

Hódi Pamela örömmel jelentette be saját közösségi felületén, hogy menyasszony lett. A lánykérés olyan romantikusra sikeredett, hogy nem vett részt rajta más, csak ők ketten - és egy fotós, aki az Instagram-ra elkészítette a fényképet. Az ismert modell Pataki Attilát megszégyenítő magabiztossággal énekelhette volna a megható ceremónián, hogy a kör közepén áll, miközben szerelme előtte térdepel. A kör azonban egy érző szívet takar, amelyet gyertyákból és rózsaszirmokból rakott ki a leendő férj (vagy egy stylist) - az EDDA-dal ezennel érvényét is veszti. Az egykori "álompár" élete, egyébként, egymás nélkül is rendeződni látszik. hiszen a főpolgármesteri babérokra törő Berki Krisztián megnősülése után Pamela is révbe érni látszik (és ennek semmi köze a lenti fotó hátterében látható vízhez). Van azonban egy közös dolog, amely örökre összeköti a négy ember sorsát, ő pedig nem más, mint Natasa Zselyke, aki hamarosan hatéves lesz. És ezt soha nem illik elfelejteni. Természetesen, mi is sok-sok boldogságot, valamint tengernyi (és ennek semmi köze a lenti fotó hátterében látható vízhez) közös élményt kívánunk Pamelának és Bencének... (A fotó forrása Hódi Pamela Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

 hodi_pamela_menyasszony_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség bejelentés siker modell öröm gyermek boldogság szív bejegyzés edda ének élmény oldal romantika pataki attila felület felejtés menyasszony forrás nősülés főpolgármester ceremónia lánykérés ismert berki krisztián instagram hódi pamela


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4915060236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása