HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.06. 18:49 építészke

Újabb dalpremier volt a Rádió 1-en...

Ezúttal Geszti Péter érkezett "Balázsék"-hoz ma reggel annak érdekében, hogy megmutathassa DR BRS feldolgozását az egyik "Jazz + Az" dalukról. A "Ma jól vagyok" című nóta került nemrég az ismert DJ kezei közé, aki megpróbálta a lehető legtöbbet kihozni belőle. A jeles alkalom ellenére, a Béres Attilaként anyakönyvezett fiatalember nem volt jelen a stúdióban, New York-ból küldött egy videó-üzenetet Sebestyén Balázsnak és csapatának. Ahogy az ilyen alkalmakkor lenni szokott, egy nagyon jókedvű, laza beszélgetésnek lehettek fültanúi mindazok, akik a rádiókészülékek előtt "ragadtak" a kora reggeli órában. Vadon Jani "hozta a kötelező köreit", de Geszti Pétert sem kellett félteni viszontválaszok tekintetében. A "Hol van az a lány?" feldolgozása már 30 millió feletti letöltésszámot produkált eddig, a Király Viktorral közös "Tűzvarázsló" pedig átlépte a 3 milliós kattintásszámot a DR BRS-féle "shortlist"-en. Ezen adatok függvényében, a legújabb "remake" (csak azért, hogy újabb nem magyar szó lehessen a bejegyzésbe elrejtve) is elkerülhetetlen rálépett a siker útjára a ma reggeli premierrel... (A fotó forrása Geszti Péter Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

geszti_peter_dalpremierrel_erkezett_balazsekhoz.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó rádió premier dal dj new york letöltés videó siker remake geszti péter beszélgetés jókedv bejegyzés nóta oldal csapat üzenet alkalom kattintás válasz stúdió feldolgozás forrás sebestyén balázs készülék shortlist fiatalember király viktor vadon jani rádió 1 tűzvarázsló ismert instagram hol van az a lány béres attila balázsék dr brs jazz meg az ma jól vagyok


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3215045412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása