HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.05. 14:17 építészke

Cuki cuki nyílik hamarosan...

Tegnap esti élő bejelentkezésük alkalmával mesélte el Liptai Claudia és Pataki Ádám a követőiknek, hogy új cukrászdát nyitnak hamarosan a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. Persze, hogy a "Pataki Cuki" felvezetése nem volt ennyire egyszerű, hiszen sztorizások "sorozata" előzte meg az ismert házaspár részéről a nagy hír bejelentését. Elmondásuk szerint, a kínálat közel sem lesz olyan bőséges, mint az érdi üzletben (ezzel magyarázzák a "cuki" nevet), de azért sós és édes finomságok bőven várják majd a betérőket. A "majd"-ra  pedig egészen szeptember 16-ig kell várni, akkor nyit - ugyanis - az új "egység", amelynek létrejöttéhez igencsak erős egységre volt szüksége Clau-nak és Ádámnak. Az első időszakban engedménnyel árulják majd, természetesen, a sütiket - cserébe őszinte véleményeket kérnek csupán a vendégektől arról, hogy jó irányba halad-e a "Pataki Cuki". Az iránnyal és a vendégek számával, valószínűleg, nem lesz probléma, a nevek és az arcok a potenciális vevők számára jól bejáratottak, köthetőek a brand-hez. A magunk részéről, mi is sok sikert kívánunk az új cukrászda megnyitásához és üzemeltetéséhez... (A fotó forrása Liptai Claudia Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

pataki_cuki_nyilik_hamarosan_budan.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó vélemény bejelentés üzlet hír bejegyzés liptai claudia magyarázat sztori cukrászda probléma oldal nyitás élő házaspár vendég bejelentkezés őszinteség egység forrás finomság kínálat követő ismert potenciális üzemeltető instagram pataki ádám hegyvidék bevásárlóközpont


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7115041996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása