HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.09.03. 14:08 építészke

Élőben jelentkezett be saját közösségi felületén L.L. Junior...

Az ismert zenész első alkalommal szólalt meg azóta, hogy szombaton délután Zuglóban - egy zebrán történt balesetben - elvesztette hároméves kisfiát. A tragédia másnapján egy bejegyzést tett közzé saját Facebook profilján, amelyben megköszönte a részvétnyilvánításokat, majd jelezte, hogy a tragédiával kapcsolatban nincs mondanivalója senki felé. Ennek ellenére, a néhány perccel ezelőtti élő bejelentkezés alkalmával elmondta, hogy volt párja és annak három barátnője között volt mindkét gyermeke, amikor a baleset megtörtént. Feltette a kérdést, hogy hogyan tud kiszaladni a közútra egy hároméves kisgyermek négy felnőtt között. Az adás idején éppen a Fiumei úti sírkertben tartózkodott a barátaival, és Dávidka temetését intézték. Oda sem kísérte el Csilla - állítólag, félelemből. A virrasztásra ugyanezen ok miatt nem ment el - állította Junior a rövid videóanyagban.A népszerű előadó üzent is volt párjának, hogy - amennyiben lehetséges - ne mocskolják be egymást ebben a helyzetben, hiszen előttük áll még Lacika felnevelése, akinek szintén fel kell dolgoznia a tragédiát valahogy. Ebben pszichológusok segítségét is igénybe veszik, természetesen. Elcsukó hangon mondta el nézőinek a gyászoló rapper, hogy pénteken délben lesz Dávidka temetése - fehér hintóval és fehér lovacskával kísérik a gyermeket utolsó útjára. Az is elhangzott a bejelentkezés végén, hogy a részvétnyilvánításokat a fenti időpontban is meg lehet tenni a helyszínen... (Jelen bejegyzés L.L. Junior korábbi élő bejelentkezése alapján készült, és kizárólag a saját véleményét tükrözi. A fotó internetes forrásból származik, a szavazás pedig - a bejegyzés témájára tekintettel - ezúttal elmarad.)

l_l_junior_eloszor_szolalt_meg_a_tragedia_ota.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó vélemény közösség internet segítség zenész halál szavazás gyász baleset pszichológus félelem bejegyzés temetés barátnő részvét üzenet élő rapper tragédia barát bejelentkezés felület elmaradás feldolgozás kisfiú forrás előadó népszerű adás l l junior ismert


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5115037992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása