HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.08.30. 09:12 építészke

Házasságra készen...

Talán, nem hiába számít sikerre az RTL Klub azzal, hogy ismét elindítja "gazdasági" szériáját. Természetesen, nem egy makro- és mikroközgazdasági elemzéseket tartalmazó műsort várjanak azok, akik vasárnap esténként leülnek majd a televízió képernyője elé. Amennyiben nem a konkurencia legsokoldalúbb amatőr előadójának hétről hétre történő kibontakozását választják, azt tekinthetik meg, hogy keresnek maguk mellé párt az előzőleg kirostált és "kereskedelmileg kompatibilissé tett" gazdák. Nyilván, nem olyan nőkre és férfiakra számítsunk, akik a "gazda" szó hallatán eszünkbe jutnak, a 21. század vidéki embere izmos, jóképű, ha férfi, csinos, szép, ha nő, nem unalmas életet él, van pénze és egy-két olyan sztorija, amely eladható a bulvárnak. Nem árulunk zsákbamacskát azzal, hogy a most startoló sorozat "emberei" ilyenek lesznek azzal kiegészítve, hogy ők is keresik a boldogságot. Bízunk benne, hogy sokan meg is találják majd közülük Nádai Anikóhoz, a show háziasszonyához hasonlóan... (A fotó internetes forrásból származik.)

hazasodna_a_gazda_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom keresés sorozat kiegészítő rtl klub internet választás bulvár siker start műsor boldogság amatőr sztori televízió házasság gazdasági konkurencia gazda kereskedelmi háziasszony forrás előadó képernyő széria zsákbamacska házasodna a gazda nádai anikó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1915033846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása