HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.08.27. 14:33 építészke

Büszkeség és boldogság...

Még véletlenül sem balítélet mindaz, ami Tatár Csillával mostanában történik. Nemrég saját közösségi felületén jelentette be, ugyanis, a remek hírt, hogy korábbi internetes sorozata, a "Tatár Csilla 34" átköltözik a televízióba. Jelenleg még nem a "mainstream" kereskedelmi csatornák egyikén lesz látható, de semmi sem kizárt a jövőt illetően. Egyelőre, az ATV "fogadta be" az ismert műsorvezető beszélgetős szériáját, és szeptember 8-tól ott lesz látható. Természetesen, új műsorhoz nemcsak új férfi (ebben az esetben, nő) kell, hanem megújult cím ("Mondd el - Tatár Csillának) és főcím is. Ahogy a népszerű anyuka a posztjában megfogalmazza, ez egy valóra vált álom neki - műsorvezetőként, műsorgyártóként és szerkesztőként egyaránt. Óriási lendületet adott neki az a 3,7 millió megtekintés, amelyet az elmúlt egy évben elért a csatornáján. Természetesen, ezen kívül is vannak új tervei, projektjei, amelyekről majd akkor írunk, ha pontosításra kerülnek Csilla által. Addig is, gratulálunk az eddigi sikerekhez, és továbbiakat kívánunk tévében, interneten egyaránt... (A fotó forrása Tatár Csilla Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

tatar_csilla_internetes_sorozata_kepernyore_kerul.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség sorozat bejelentés internet atv műsorvezető siker cím műsor beszélgetés boldogság bejegyzés projekt televízió oldal gratuláció csatorna szerkesztő lendület felület büszkeség anyuka kereskedelmi terv forrás mainstream népszerű széria ismert megfogalmazás tatár csilla megtekintés instagram tatár csilla 34


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1815026758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása