HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.08.26. 09:12 építészke

Hargitai Bea vallomása...

Meglepő őszinteséggel vallott külsejéről az ismert modell. Posztjában arra a folyamatos rajongói kérdés-cunamira próbál meg válaszolni, hogy mi a titka - sokak által irigyelt - külsejének. Megfogalmazása szerint, 80%-ban odafigyel az étkezésére, a maradék 20% nem érdekli különösebben. Reggelizni sosem reggelizett, délben ebédel este 6 körül pedig vacsorázik. Ha közben megéhezik, eszik valamit. Ami azonban ennél fontosabb, hogy - mivel 16 éves kora óta fotózzák - megtanulta, melyik póz áll neki a legjobban, illetve milyen fények előnyösek. A hasa mindig is gyenge pontja volt, ezért vagy felhúzza a csípőjét szelfi-készítés közben, vagy eltakarja a derekát a kezével. A lényeg, hogy mindez csak illúzió, ezért arra buzdítja követőit, hogy legyenek kibékülve önmagukkal, a testükkel, és ne higgyenek el mindent, amit a közösségi médiában olvasnak, látnak. Véleményünk szerint, ez utóbbi mondat a kulcsa a "stresszmentes" online jelenlétnek. Sok sikert kívánunk ehhez mindenkinek... (A fotó forrása Hargitai Bea Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

hargitai_bea_vallomasa_a_kulsejerol.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó reggeli vélemény poszt közösség olvasás siker stressz online test bejegyzés béke hit kérdés vallomás titok vacsora oldal látás válasz cunami őszinteség étkezés meglepődés külső ebéd hargitai bea rajongó forrás jelenlét póz követő biztatás megfogalmazás instagram kívánalom


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8615028362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása