HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.08.25. 09:10 építészke

Hide the pain, man...

Több celebünk is posztolt a Strandfesztiválról az utóbbi néhány napban egy-egy közös fotót egy ősz hajú úriemberrel, akiről valójában nem igazán tudtuk, hogy kicsoda. Azt gondoltuk, hogy ismert lehet ő is, mert - hétköznapi emberekkel - nem fotózkodnak "csak úgy" hírességeink. Nem kellett nagy nyomozás ahhoz, hogy kiderüljön az idős úr kiléte: ő Arató András, akit az internet - széltében-hosszában - csak "Hide The Pain Harold" néven ismer. Rengeteg mém született a fotójából, amelyet azért lett annyira népszerű, mert örömében is úgy mosolyog, mintha fájdalma lenne ("művészneve" is ennek köszönhető, természetesen). Mindemellett, Arató úr nem hagyott fel tanult szakmájával, és világítástechnikai szakembernek inkább tartja magát, mint fotómodellnek. Aki szeretné elolvasni a bombasztikus karrier majd' minden részletét, keressen rá az interneten, mi a végére csupán egy kis adalékkal szolgálunk: 2011. szeptember 13-án lettek feltöltve a róla szóló első "stock" fotók a netre, onnan indítható a felé irányuló "virtuális őrület", amely a mai napig tart. Ha jobban belegondolunk, sok celeb megirigyelhetné ezt a nem kevés ideje tartó töretlen népszerűséget... (A fotó forrása Sass Dani Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

sass_dani_es_hide_the_pain_harold_a_strandfesztivalon.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt olvasás internet celeb fájdalom karrier öröm bejegyzés mosoly mém híresség oldal virtuális őrület forrás feltöltés nyomozás népszerű irigykedés világítástechnika arató andrás instagram strandfesztivál sass dani hide the pain harold


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4415025316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása