HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.08.21. 18:55 építészke

Jön az új évad...

Nemcsak a nagyobb kereskedelmi televíziók jelentették be nemrég, hogy augusztus végén új produkciókkal jelentkeznek, az internetes csatornák is folyamatosan jelzik, hogy újabb tartalmak kitalálásán, megvalósításán dolgoznak. Az egyik legismertebb ilyen - talán - a D. Tóth Kriszta nevével fémjelzett WMN magaziné, ahol az "Elviszlek magammal" című széria szokott feltöltésre kerülni. Jó hír a rajongóknak, hogy a produkció hivatalos Instagram oldalán nemrég megosztott fotó egy promóciós forgatáson készült, amely nem jelenthet mást, mint azt, hogy hamarosan indul az új évad. Ezek szerint, Krisztának sikerült újabb ismert embereket beültetnie az autójába annak érdekében, hogy egy - körülbelül - háromnegyed órás beszélgetés keretében elvigye őket valamelyik aznapi úti céljukhoz. Remélhetőleg, hamarosan arról is fellebben a fátyol, hogy kik lesznek időről időre a népszerű újságíró partnerei az anyósülésen... (A fotó forrása az "Elviszlek magammal" hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

uj_evaddal_jelentkezik_az_elviszlek_magammal.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó bejelentés internet siker beszélgetés bejegyzés újságíró promóció kereskedelem forgatás televízió hivatalos oldal csatorna partner rajongó megosztás forrás d tóth kriszta feltöltés produkció népszerű széria évad ismert instagram elviszlek magammal wmn magazin


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3615019714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása