HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.06.27. 19:12 építészke

Születésnapot ünnepel a népszerű híradós...

Saját blogján "kiskunhalasi álom"-nak nevezi RTL Klub-nál "kicsúcsosodott" karrierjét Szabados Ági. A népszerű műsorvezető, ugyanis, az előbb említett Bács-Kiskun megyei városban született 1988-ban. Tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen végezte, ahová később visszahívták tanítani is. Nagyon megtisztelőnek érzi azt, hogy gyakorlati órákat tarthat a fiatal egyetemistáknak, akiknek az olvasás szeretetét is szeretné átadni. Ezért indította a "Nincs időm olvasni"-kihívást is, amelynek egyik szlogene, hogy "olvasni szexi". Nemrég mutatta meg szerelmét saját közösségi felületén, a "Lapozz a 99-re" podacast-tel pedig újabb állomásához érkezett az egyre nagyobb olvasói körben népszerű kezdeményezése. Ahogy az "ünnepi" posztjában megfogalmazza, "ha még kétszer ennyi, és legalább ilyen jön, jók vagyunk!" Legyen így. Mi is nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Áginak... (A fotó forrása Szabados Ági Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szabados_agi_szuletesnapot_unnepel.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: blog fotó poszt közösség születésnap olvasás rtl klub podcast műsorvezető ünnep híradó egyetem álom szerelem boldogság bejegyzés fiatal tanulmány szeretet oldal gyakorlat szexi felület állomás tanítás kihívás forrás kezdeményezés szlogen népszerű megtiszteltetés megfogalmazás instagram szabados ági nincs időm olvasni megmutatás lapozz a 99 re


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr10014916878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása