HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.06.23. 09:13 építészke

Rövidülnek a nappalok...

Úgy tűnik, hogy nem mindenkire vannak jó hatással azok a környezeti tényezők, amelyeken - alapvetően - nem nagyon tudunk / lehet változtatni. Közéjük tartozik - például - Sebestyén Balázs is, aki jelenleg Törökországban pihen a családjával, és onnan posztolt egy furcsa fotót. A kép érdekessége, hogy annak elkészülte előtt, valószínűleg, egy kisebb mennyiségű alkoholt sikerült magához vennie a népszerű műsorvezetőnek, mert a szállodai medence partján - jól láthatóan - megannyi műanyag pohár hever előtte üresen. A bejegyzésünk címét írta a fénykép mellé magyarázatként, amely, valljuk be, hihető - tekintve a nálunk megszokottól eltérő időjárási és légköri viszonyokat. Jó hír a rajongóknak, hogy a Rádió 1 reggeli adásainak egyik vezető hangja nemsokára ismét mikrofon mögé ül annak érdkében, hogy mesélhessen italozási élményeiről és nyaralásáról "hűséges" hallgatóinak... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

sebestyen_balazs_torokorszagban_pihen_a_csaladjaval.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt időjárás mese műsorvezető hír alkohol cím ital törökország bejegyzés rövid nyaralás magyarázat szálloda érdekesség élmény hang vallomás oldal környezet medence part pihenés hallgató viszony rajongó forrás nappal sebestyén balázs népszerű adás tényező rádió 1 instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7314913040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása