HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.06.22. 09:07 építészke

Megnősült Solti Ádám...

Alaposan beharangozták mindketten saját közösségi felületeiken azt az örömhírt, amelyet nemrég személyesen is átélhetettek. Solti Ádám, ugyanis, megnősült, és feleségül vette Bernit - szertefoszlatva ezzel megannyi más női álmot. A "Barátok közt" egykori szívtiprója és párja között - ugyan - tizenhat év a korkülönbség, de ez egyáltalán nem érdekli egyikőjüket sem. Mindketten azt gondolják, hogy a másik az igazi számukra, és ennek több jelét is láthattuk tavaly ősszel a Sebestyén Balázs vezette "Nyerő páros"-ban. Ádám esetlensége és Berni céltudatossága - valószínűleg - jól kiegészíti egymást, amely a hosszú távú boldog párkapcsolat alapja lehet. A szertartáson megannyi celeb vett részt, akik megosztották az ott készült fotóikat a rajongóikkal is. Természetesen, mi szintén sok boldogságot és örömöt kívánunk a közösen eltöltendő évtizedekhez nekik... (A fotó internetes forrásból származik, és nem ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

solti_adam_es_berni_osszehazasodott.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség kiegészítő internet celeb barátok közt gondolat álom öröm boldogság bejegyzés örömhír párkapcsolat pár feleség felület tudatosság szertartás rajongó megosztás forrás nősülés sebestyén balázs korkülönbség szívtipró solti ádám nyerő páros


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3314913218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása