HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.06.16. 14:13 építészke

Kétgyermekes apa lett D. Tóth András...

Az népszerű műsorvezető saját közösségi felületén jelentette be az örömhírt. Ahogy a posztban megfogalmazza, azt hitte, az apai boldogságot már nem lehet fokozni, aztán megérkezett Misi. Ahogy arról korábban írtunk, a család tavaly áprilisban keresett leendő óvodát kislányuknak - közel egyidőben azzal, hogy András búcsút intett az RTL Klub-nak, és korábban indított vállalkozásukat kezdték sikerre vinni a feleségével. Azt gondoljuk, hogy ennél szebb Apák napi ajándékot nem is kaphatott volna a producerként is ismert családapa. Valószínűleg, néhány év múlva nemcsak ő tud majd arról mesélni, hogy milyen egy cserfes kislány öccsének lenni, hanem Anna és Misi is tele lesznek történetekkel ebben a témakörben. Addig is, sok boldogságot és örömöt, valamint jó egészséget kívánunk az egész családnak... (A fotó forrása D. Tóth András Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

d_toth_andras_ketgyermekes_apuka_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség rtl klub család mese történet búcsú műsorvezető siker apa egészség öröm gyermek ajándék boldogság bejegyzés örömhír oldal óvoda kívánság vállalkozás feleség téma felület kislány kisfiú apaság forrás producer népszerű apák napja ismert megfogalmazás instagram d tóth andrás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9014899736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása