HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.06.16. 18:59 építészke

A vlogolás folytatódik...

Ezt az örömhírt jelentette be saját közösségi felületén nemrég Pataki Zita. Az ismert időjós egy mosolygós képpel adta követői tudtára, hogy csütörtöktől ismét belevágnak egy vlogba. A borozgatós fotón éppen ezt a döntésüket ünnepelték, amelyhez gyorsan hozzátette Zita, hogy valami teljesen újba fognak belevágni. A boldog házaspár korábban "Az utolsó lombik" című internetes sorozatukkal indították el "vlogos karrierjüket", amely a nem természetes módon történő gyermekvállalás nehézségeit mutatta be. Rövid időn belül nagyon népszerűek lettek az online világban, és sok hasonló sorsú párnak adtak (lelki) támaszt ezzel a szériájukkal. Az új sorozat témája - egyelőre - még titok, de néhány nap múlva - időjárás-jelentésben jártas szövegezéssel - minden kiderül... (A fotó forrása Pataki Zita Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

pataki_zita_es_ferje_folytatjak_a_vlogolast.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség sorozat bejelentés internet időjárás vlog folytatás ünnep jelentés döntés online karrier világ gyermek boldogság szöveg bejegyzés mosoly örömhír oldal természetes házaspár téma felület pataki zita nehézség forrás időjós népszerű széria vállalás ismert borozgatás instagram az utolsó lombik


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4614898576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása