HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.06.07. 14:34 építészke

Busszal utazott Sebestyén Balázs...

Nincs semmi baja az ismert műsorvezető szponzorautójának, és nem is a klasszikus tömegközlekedési szolgáltatást vette igénybe ma reggel. Egy nyitott tetejű turistabuszra "pattant fel" Rákóczi Ferivel és Vadon Janival, valamint a stáb egy részével annak érdekében, hogy bejárják Budapest belvárosát a reggeli csúcsidőszakban. A Bazilikától indultak, és ide is érkeztek vissza néhány óra elteltével, miközben jó hangulatban szórakoztatták a járművön utazókat és az onnan lemaradt hallgatókat egyaránt. A különös utazás nem volt öncélú, az idei VOLT Fesztiválra lehetett jegyeket, bérleteket, relikviákat nyerni - a műsornak és a szereplők népszerűségét kihasználó promóciónak ezúttal is teret kellett adniuk, hiszen a kereskedelmi rádió is ott lesz a nyári rendezvényen. Aki lemaradt az adásról, annak azért, aki pedig hallgatta a srácokat az éterben, annak azért érdemes először vagy még egyszer visszahallgatnia a reggel történteket, ha van erre lehetősége és módja... (A fotók forrása Sebestyén Balázs Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

sebestyen_balazs_es_csapata_buszon_ulve_vezetett_musort.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: budapest fotó rádió utazás műsorvezető fesztivál busz szolgáltatás rendezvény reggel műsor bejegyzés szponzor tömegközlekedés promóció kereskedelem nyeremény oldal jármű bérlet hallgató jegy népszerűség forrás stáb sebestyén balázs relikvia adás éter rákóczi feri vadon jani rádió 1 szórakoztatás ismert instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6114883746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása