HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.31. 14:01 építészke

Megszületett Valkó Eszter kisfia...

Megszületett az ismert televíziós műsorvezető gyermeke. Január közepén derült ki, hogy kisfiút hord a szíve alatt, aki két héttel korábban látta meg a napvilágot az előre tervezettnél - császármetszéssel. Eszter a kezdetektől felvállalta, hogy lombikbébi program segített neki teherbe esnie tekintettel arra, hogy öt év próbálkozás után sem sikerült - természetes úton - megtermékenyülnie. "Balázsék" már korábban is beszélgettek vele a témáról, reggel pedig ismét felhívták, hogy gratuláljanak Simon érkezéséhez. Az újdonsült anyuka nemcsak a várandóssága idején volt nagyon boldog, hanem most is az, persze. Jó hangulatú diskurzust hallhattunk a Rádió 1-en, amelyből kiderült, hogy a baba születése óta nem nagyon alszik a család, és a műtétre hazánkban került sor. Már otthon vannak mindannyian, és kezdetét vette a "nagy tanulási folyamat". Ehhez is sok boldogságot és jó egészséget kívánunk nekik... (A fotó internetes forrásból származik, és nem ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

valko_eszter_kisfia_megszuletett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó internet család műsorvezető szülés egészség beszélgetés boldogság bejegyzés lombikbébi televízió gratuláció tervezés születés téma császármetszés anyuka kisfiú forrás érkezés várandósság valkó eszter rádió 1 diskurzus ismert balázsék


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr614872618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása