HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.30. 19:20 építészke

Provokatív képet osztott meg a fiatal sportoló...

Gelencsér Tímea ezúttal egy olyan fotót töltött fel közösségi oldalára, amelyre kapott hideget és meleget egyaránt - természetesen, kommentek formájában. Mi is emiatt foglalkozunk valójában ezzel a fényképpel, hiszen önmagában az, hogy egy sportot szerető fiatal lány edzőteremből posztol, nem lépi át sokunk ingerküszöbét. Az, hogy ezzel szárnyasbetétet reklámoz, még mindig nem az a szint, amely klaviatúra csapkodásra biztatna bárkit is. Viszont a kommentek - azok megérnek néhány (másod)percet. Az egyik lány azt írta, hogy kiköveti a pasija Instájáról Timit, egy másik hozzászóló szerint, ez a fotó kimeríti a provokáció fogalmát, egy harmadik kommentelő pedig ezt írta: "A sötétség után felkel a nap, és gyönyörködik a Te szépségedben!" (Mondjuk, ez utóbbit nem annyira értjük, mint szeretnénk. Már, amennyire szeretnénk.) Sokan gondolják úgy, hogy nagyon szép és csinos lány az "Exatlon Hungary" bronzérmese, valaki szerint, viszont szánalmas pénzért bármit is reklámozni. Nos, mindenki döntse el, hogy ki követ ki kit és honnan (van értelme ennek is), és ki reklámozna bármit is pénzért, ha felkérnék. Ja, és mindenki nyugodjon meg a csudába, szép estét... (A fotó forrása Gelencsér Tímea Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

gelencser_timea_eszoteremben_promotal_szarnyasbetetet.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség reklám sport sportoló komment szépség szánalmas bejegyzés fiatal edzőterem promóció oldal provokáció hozzászólás nyugalom felület bronz klaviatúra megosztás forrás feltöltés betét csinos insta ingerküszöb instagram exatlon hungary gelencsér tímea


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9414872508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása