HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.29. 13:49 építészke

Születésnapot ünnepel az ismert menedzser...

Kende-Hofherr Krisztina esetében nem biztos, hogy megfelelő kifejezés a menedzser arra, amit ő csinál. Sokan a celeben "mentoraként" ismerhetik, de emellett számos elfoglaltsága van: produceri teendői mellett a Forbes magazin idén a hatodik legbefolyásosabb nőnek választotta a média területén. coach-ként is tevékenykedik, és a pozitív életszemléletet tűzte zászlóshajójára már egy ideje. Természetesen, neki sem hullott az ölébe mindez ingyen, keményen megdolgozott azért, ahol most tart. Jó úton halad, ezt bizonyítja az a rengeteg szeretet is, amelyet - például - a hozzá közel álló ismert emberektől kap. Liptai Claudiával és Ábel Anitával közös képeikkel kívánunk mi is sok boldog születésnapot a sokak által csupán KHK-ként ismert Krisztinának... (A fotók forrása Liptai Claudia és Ábel Anita Instagram oldalai, ezek szolgáltak a bejegyzés alapjául.)

kende-hofherr_krisztinat_celebejei_koszontik_szuletesnapjan.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó munka születésnap celeb magazin ünnep ábel anita boldogság bejegyzés liptai claudia menedzser oldal kívánság befolyás forrás bizonyíték producer elfoglaltság forbes coach mentor ismert teendő instagram kende hofherr krisztina khk


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8314870486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása