HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.27. 09:13 építészke

Választott az ország...

A mögöttünk hagyott hétvége két okból is emlékezetes lehet az utókor számára: egyrészt, tegnap a gyermekeket ünnepeltünk (május utolsó vasárnapja révén), másrészt, megválasztottuk azokat a képviselőket, akik az elkövetkezendő években az Európai Parlamentben szólalhatnak majd fel hazánk érdekében. Mivel ez nem egy politikai blog, mély elemzésekre nem kell számítani tőlünk, ez utóbbi eseményt is a celebek oldaláról próbáljuk megközelíteni. Sokan közülük szelfiztek különböző szavazófülkékben annak érdekében, hogy a követőiket szintén arra buzdítsák, amit ők már addigra megtettek: hiszen a szavazás az embereknek csupán néhány (másod)perc (magányos) időtöltés egy elfüggönyözött helyiségben, egy országnak ellenben maga a jövő. Nyilván, nemcsak ennek köszönhetőek a nagyarányú részvételi adatok, de az biztos, hogy ők sem jártak rossz úton a rajongókat megcélzó vizuális üzeneteikkel... (A fotók forrásai Geszler Dorottya, Dobai Attila, Molnár Áron és Szente Vajk Instagram oldalai, ezek szolgáltak a bejegyzés alapjául.)

ep_valasztas_2019.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: blog fotó politika celeb választás ünnep szavazás emlék európa ország gyermek európai unió bejegyzés képviselő elemzés köszönet oldal üzenet rajongó forrás fülke geszler dorottya részvétel vizualitás szente vajk követő molnár áron instagram buzdítás szelfi dobai attila


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr414866058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása