HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.26. 09:06 építészke

Tetoválást csináltatott a népszerű zenész...

Kasza Tibi úgy gondolta, itt az ideje, hogy neki is legyen tetoválása, ezért beült egy fiatalember székébe (pontosabban, kanapéjára), aki "szétvarrta" a bőre bizonyos területét. Erről saját közösségi felületén számolt be az ismert énekes, aki azt nem árulta el, mivel kifejezéssel vagy ábrával sikerült "összekarcoltatnia" a bőrfelületét. Azt ígérte a posztjában, hogy megmutatja majd a rajongóinak, ha jók lesznek. Ezzel a teherrel nem könnyű a földi lét, és csak remélni tudjuk, hogy a műnek semmi köze a Napoleon Boulevard-hoz (tekintettel az együttes ikonikus dalcímére utalással). Az - mindenesetre - kérdéses, hogy a nyári turnészezon (lassacskán) kellős közepén hogyan tudja megvédeni az értékes bőrfelületét a kíváncsiskodó tekintetek elől, de valahogy biztosan megoldja majd. Az is biztos, hogy nem kell sokat várni, és - hasonlóan nagy "hájp" keretében - leleplezi a "nagy művet". Amikor ez megtörténik, megpróbálunk majd kicsike légy formájában mi is ott lenni a levegőben... (A fotó internetes forrásból származik, és nem ez szolgált  a bejegyzés alapjául.)

kasza_tibi_arckepe.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség internet dal zenész énekes cím bejegyzés tekintet kérdés megoldás történés napoleon boulevard kanapé tetoválás felület teher rajongó turné kíváncsi forrás leleplezés együttes népszerű kasza tibi kifejezés fiatalember ábra ismert bőrfelület hájp


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9314868482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása