HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.26. 18:04 építészke

A matek nem volt az erőssége...

Vélhetően, ez is közrejátszott abban, hogy Peller Anna nem a gráfelmélet és a komplex halmazok világában éli mindennapjait, hanem - jó érzékkel - a színpad mellett döntött a pályaválasztás időszakában. A hétvégén volt az ismert színésznő gimnáziumi osztálytalálkozója,amelyről több képet és videót osztott meg a követőivel. Az egyik fotón a korabeli naplója látható, ebben pedig az a tény, hogy a sok négyes és ötös mellett a számok világa nem igazán lett Anna hű barátja. Ahogy ő megfogalmazza a posztban, az a sor "bűbájos" a maga kettesével, de ebből is látszik, hogy sikereket elérni nemcsak kifogástalan tanulmányi eredményekkel lehet elérni az életben. A féléves jegyeihez képest, sok tantárgy esetében tudott javítani év végére, sajnos, ezzel a bravúrral a matek kapcsán nem dicsekedhet. Nyilván, nem is szeretne, az emlékek pedig idővel úgyis megszépülnek sok esetben.. (A fotó forrása Peller Anna Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

peller_anna_nem_volt_jo_gimiben_matekbol.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt hétvége színpad videó siker emlék javítás bejegyzés napló színésznő sztori osztálytalálkozó tanulmány eredmény matematika pálya megosztás forrás bűbájos dicsekvés elérés követő tantárgy ismert megfogalmazás bravúr erősség peller anna instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4514866094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása