HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.24. 09:36 építészke

Családi fotót osztott meg a fiatal édesanya...

Ritkaság, hogy Földes Eszter családi fotót oszt meg - ráadásul olyat, amelyen mindhárman rajta vannak. Nos, nemrég ez történt, ugyanis, Lovasi Andrással és Álmossal közös képet töltött fel saját közösségi felületére - ezzel reklámozva az RTL Klub "Fókusz" című műsorát, amelyben tegnap este egy közös interjút láthattak velük az érdeklődők. Ebben elhangzott, hogy a kapcsolatukat igencsak próbára tette/teszi a kisfiuk érkezése, korábban is voltak vitáik, néha veszekedéseik, ezek mostanság sem maradnak el. Igaz, mindkettőjüknek nagy öröm Álmos jelenléte, mosolya, jókedve bearanyozza a napjaikat. Szakmailag külön utakon járnak jelenleg, de közös céljaik is vannak azért. A legfontosabb - nyilván - az, hogy egészségben felnevelhessék a kisfiukat, amelyhez mi is sok erőt és kitartást kívánunk... (A fotó forrása Földes Eszter Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

foldes_eszter_csaladi_fotoja.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség interjú reklám rtl klub család vita egészség kapcsolat öröm próba műsor boldogság bejegyzés fiatal mosoly szakma erő oldal kívánság nevelés magánélet érdeklődés felület veszekedés lovasi andrás cél kitartás megosztás forrás fókusz édesanya földes eszter instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6214856824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása