HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.19. 19:11 építészke

Érik az újabb botrány Norbi körül...

Egészen pontosan azon képe ütötte ki sokaknál azt a bizonyos biztosítékot, amelyen a fia izmos felsőtestét lehet látni. A Schobert család "feje" enyhén minősíthetetlen hangnemben írt a posztjában arról, hogy Norbikát kisebb korában sokan csúfolták a külseje miatt, de mostanra igencsak izmos lett a srác. Ez a kitartásának és a cég új, űrhajós diétájának köszönhető. Nagyon büszke Norbi a fiára, és vállaltan nem várt sem pozitív, sem negatív kommenteket a képhez. A szöveg - bizonyos tekintetben - vállalhatatlan, és a hozzászólóknak sem kellett a szomszédba menniük sértegetés gyanánt. Megindult a "háború" a Norbit éljenzők és a Norbit ellenzők között, miközben sokan a sírós-futópados videót említik meg, mint a szülői lét negatív csúcsát a gyermek mostani kinézetének folyamatában. Érdekes látni ilyen esetekben, hogy mennyi indulat és feszültség forr az emberekben mások iránt, az - persze - nagy kérdés, hogy Schobert Norbi miért rakott ki ilyen fényképet ilyen szöveggel. Ezt csak ő tudhatja... (A fotó forrása a Norbi Update hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

schobert_norbi_fia_igencsak_izmos_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt videó szülő botrány komment háború bejegyzés diéta folyamat izom kinézet hivatalos oldal hozzászólás feszültség schobert norbi schobert norbert indulat büszkeség kitartás forrás norbi update srác sértegetés instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr514838670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása