HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.13. 09:00 építészke

Újvári Máté is megszólalt...

Egészen pontosan, leírta gondolatait a hétvégével kapcsolatban egy hosszabb Facebook poszt keretein belül. Mint ismert, Szujó Zoltánnal a Forma-1 barcelonai versenyhétvégéje alatt bontott szerződést az MTVA, így neki kellett beugrania az ismert sportriporter helyett. Mivel nem így tervezte a hétvégéjét, azon kívül, hogy meglepte a dolog, nem is nagyon volt ideje alaposan felkészülni az élő közvetítésekre. Hiába követi évek óta helyszíni tudósítóként a száguldó cirkuszt hétvégéről hétvégére, nagyon más feladat beülni a kommentátor állásba, és adatokkal, visszaemlékezésekkel "szóval tartani" a nézőket hosszabb időn keresztül. Azt gondoljuk, hogy Máté sikeresen átesett a tűzkeresztségen, és nincs szégyellnivalója a történtek miatt. Becsületesen "lehozta" a közvetítést - az megint más kérdés, hogy a futam unalmassága sem igényelt semmilyen üvöltést, kiáltozást tőle sem (sajnos). Számára is kérdés a jövő, de - talán - ez is hamarosan megoldódik majd, és ez az évad a magyar szurkolóknak nem a kommentátorok cseréjéről, cseréjétől lesz hangos... (A fotó forrása Újvári Máté Facebook oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ujvari_mate_vette_at_szujo_zoltan_meguresedett_helyet.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt hétvége sport barcelona verseny siker gondolat facebook szerződés bejegyzés forma 1 adat megoldás oldal cirkusz unalom riporter élő meglepetés közvetítés csere megszüntetés száguldás forrás felkészülés visszaemlékezés helyszín futam szurkoló megszólalás kommentátor néző tudósító évad ismert szujó zoltán mtva szégyellnivaló újvári máté


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7814830558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása