HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.09. 14:12 építészke

Ismét szerelmes Ábel Anita...

Olcsó poén lenne azzal viccelődni, hogy a gazdagréti lakótelepen találkozott a népszerű műsorvezető az utca gyermekével, akivel azóta is együtt vannak. Valószínűbb, hogy egyfajta munkakapcsolat alakult át érzelmileg mindkettőjükben, amely ma arra a szintre lépett, hogy közös képet osztottak meg saját közösségi felületeiken. Az utcagyerek megfogalmazás, persze, mégiscsak autentikus ebben a képletben, mert Roberto Favaro magát - nemes egyszerűséggel - "Il ragazzo di strada"-ként nevezi az Instagram-on. Úgy tűnik, hogy a fiatalember magabiztosságával nincsenek gondok, mert az oldalához tartozó leírásában azt fogalmazta meg, hogy ő már akkor véleményformáló volt, amikor még nem is létezett az Instagram. Vélhetően, az ilyen típusú férfiaknak van lehetőségük ahhoz, hogy - például - Ábel Anita fejét elcsavarják, de csekkolva Fekete Krisztiánt, a volt férjet, kijelenthetjük, hogy igencsak megváltozott az ismert színésznő zsánere az utóbbi időben. A várható negatív hozzászólások és rosszindulatú pletykák ellenére, mi nagyon sok boldogságot kívánunk nekik... (A fotó forrása Ábel Anita Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

abel_anita_ismet_szerelmes.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó vélemény közösség munka vicc pletyka műsorvezető ábel anita szerelem boldogság bejegyzés színésznő oldal hozzászólás gazdagrét férj felület lakótelep találkozás megosztás forrás rosszindulat magabiztos népszerű típus zsáner kijelentés fiatalember megfogalmazás autentikus instagram roberto favaro


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7114816658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása