HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.08. 19:11 építészke

A sokoldalú Mádai Vivien...

Az ismert műsorvezető legutóbb megosztott posztjából kiderül, hogy igencsak színes egyéniséggel van dolgunk - legalábbis, ami Vivi korábbi munkáit illeti. Aki eddig nem tudta volna, a fiatal anyuka tizenöt éves kora óta dolgozik, többek között, árult jegyet városnézős kisvasúton, tevékenykedett biciklikölcsönzőben (pakolva tizenhárom kilós kerékpárokat), volt gyerekszínész, szerkesztő. Egészen gyorsan megtalálta azt a hivatást, amelyet valóban szeretett, ez pedig nem volt más, mint a televíziózás. Azt azonban legvadabb álmaiban sem gondoltam volna, hogy egyszer majd alkalmi fürdőruha modell lesz, pedig nemrég ez is bekövetkezett (és még Zootropolis-ba sem kellett utaznia ezért, ahol bárkiből lehet bármi). Az egyik ismert fehérneműs cég, ugyanis, alkalmasnak találta őt erre a feladatra, amelynek egyik "eredménye" lentebb látható. Mi mást kívánhatunk, mint azt, hogy mindenkinek úgy teljesüljenek az álmai, ahogy Mádai Viviennek... (A fotó forrása Mádai Vivien Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

madai_vivien_furdoruha_modell_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt munka színész műsorvezető modell álom bejegyzés fiatal alkalmazás szeretet televízió fehérnemű oldal kívánság szerkesztő anyuka egyéniség megosztás forrás hivatás feladat fürdőruha ismert instagram mádai vivien sokoldalúság


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1314815966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása