HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.05. 14:13 építészke

Újabb bemutató a Játékszínben...

Úgy tűnik, hogy Szente Vajk bármihez nyúl, abból siker lesz. Rendezőként és rajzfilm sorozatok zenéjének szövegírójaként sokaknak ismerős lehet a népszerű színész, de emellett megannyi egyéb elfoglaltsága. Többek között, színdarabot ír, amelynek legutóbbi sikeres példáját tegnap este láthatták először a szerencsés nézők a Játékszín színpadán. A "Legénybúcsú" című vígjáték szereposztása parádés, története kellően "kusza" ahhoz, hogy a nézőtéren helyet foglalók rekeszizmait "munkára bírja" estéről estére. Nem árulunk el nagy titkot azzal, ha azt gondoljuk, hogy sokáig repertoáron lesz a mű, amely a Bank Tamás vezette teátrum újabb sikeres bemutatója volt néhány órával ezelőtt. Természetesen, nagyon sok sikert kívánunk nemcsak ehhez a darabhoz a továbbiakban, miközben arról sem illik megfeledkezni, hogy minden este sokkal többen dolgoznak a sikerért a színfalak mögött, mint az előtt. Nekik is köszönet színházban töltött élményekkel teli perceként, órákért... (A fotók - amelyek a keddi fotóspróbán készültek - forrása a Játékszín Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

legenybucsu_premier_volt_a_jatekszinben.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó munka sorozat színpad színész siker próba bejegyzés bemutató köszönet élmény rendező vígjáték titok oldal ismerős szereplő példa forrás elfoglaltság legénybúcsú népszerű néző szente vajk teátrum rekeszizom instagram repertoár játékszín színfal bank tamás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1314811042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása