HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.05.03. 09:09 építészke

Átverték Baukó Évát...

A volt villalakó legutóbbi posztjában megpróbál segítséget nyújtani mindazon lányoknak, akik az interneten próbálnak megismerkedni férfiakkal. Ezt ő is megtette korábban, és meg is találta az ideális pasit. Legalábbis, azt gondolta, de mostanság derült csak ki számára, hogy a szóban forgó férfi két éven át kihasználta, megszégyenítette, semmibe vette női mivoltát. A fiatalember párhuzamos tartott fenn Évi mellett (is) számos kapcsolatokat más lányokkal, nőkkel, akiket ugyanazzal "szédített", mint őt. Miközben a "Való Világ" egyik korábbi szériájának hősnője sok százezer forinttal segítette a mindennapjait. Előfordult, hogy - ennek ellenére - a fiatal férfi bántalmazta őt, de mégis benne maradt a kapcsolatban. Most azonban felhívja követői figyelmét, hogy vigyázzanak az értékeikre és a külsejükre, mert vannak olyan személyek a társkereső közösségi oldalakon, akik nem azt az arcukat mutatják a kapcsolatban, mint annak előtte a profiljuk alapján gondolnánk... (A fotó internetes forrásból származik. A bejegyzésben szereplő képet a fiatalemberről nem mutatjuk meg, azt Baukó Éva Instagram oldalán megtekinthetik.)

bauko_eva.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség internet profil segítség gondolat arc kapcsolat társkeresés bejegyzés fiatal ismerkedés szégyen figyelem átverés oldal érték bántalmazás külső forrás való világ széria vigyázat fiatalember követő hősnő kihasznál megtekintés villalakó instagram baukó éva


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9514802538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása