HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.04.29. 14:28 építészke

Castingolják a szépségeket...

Jelenleg folyik a "Miss World Hungary" szépségverseny idei döntőseinek a kiválasztása, amelyben a szépségiparral  szorosabb kapcsolatban álló ismert hölgyek is aktívan részt vesznek. Weisz Fanni - például - egy nyolc évvel ezelőtti és a mostani képet osztott meg magáról. Majdnem egy évtizede még a kifutón izgult, most pedig a zsűri tagjaként ül, nézi a "feltörekvő nemzedéket". Ahogy a posztjában fogalmaz, nem szabad feladni sosem az álmainkat, hiába éri rengeteg csalódás az embert. Ő is megannyi visszautasítást kapott amiért siket, de azért küzdött, dolgozott, hogy sikeres modell lehessen. Mindez neki sikerült, és arra biztatja a követőit, hogy akarattal, elszántsággal és szerénységgel küzdjenek az életben a céljaikért, és ne adják fel az álmaikat. Még azok a fiatal lányok sem, akiket ezúttal nem sikerült a döntőbe jutniuk a "Magyarország Szépe" castingján... (A fotó forrása Weisz Fanni Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

weisz_fanni_most_mar_zsurizi_a_szepsegverseny_resztvevoit.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt munka siker modell álom szépség bejegyzés fiatal szépségverseny akarat oldal döntő küzdelem csalódás cél megosztás casting miss world hungary forrás feladás szépségkirálynő siket kifutó zsűri szépségipar visszautasítás szerénység követő elszántság ismert fogalmaz instagram weisz fanni magyarország szépe


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4514795712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása